Fasadevask

Vask av alle typer fasader

Må fasaden vaskes? Skal du male om huset bør du vaske fasaden grundlig før du setter igang! Vi hjelper deg ved bruk av riktig metode og produkt!

Vi utfører fasadevask på alle typer fasader, det være seg betongfasader og / eller trefasader. Fasadevask er ikke noe man kun gjør av estetiske grunner, men bør gjøres som et viktig ledd i vedlikeholdet av boligen din. 

Fasadevask før maling og vedlikehold

Før du skal male huset må fasaden vaskes! Det er også anbefalt med årlig vask av både hus og industribygg. Jevnlig vedlikehold holder reparasjonskostnader nede over tid.

Vi utfører grundig fasadevask som fjerner blant annet grønske, sopp, støv og annen forurensning. Vi påtar oss oppdrag på de fleste bygg og bruker stillas eller lift ved behov. Ta kontakt for å få et pristilbud og for å finne et tidspunkt som passer.

Hvor ofte bør fasaden vaskes?

Alle hus eller bygg bør vaskes utvendig hvert år. Slik reduseres begroing av sopp og alger. Da fjernes pollen og annen forurensning samtidig, som legger seg på tak og vegger.

Vi bruker topp moderne utstyr for vask av yttervegger. Ved å investere i profesjonell fasadevask sørger du for at bygget er representativt og at veggene kan yte sitt beste. 

Vaske fasaden

Kontakt oss for fasadevask

(+47) 33 47 91 10

Fasadevask er ikke noe man kun gjør av estetiske grunner, men bør gjøres som et viktig ledd i vedlikeholdet av boligen din.

Malerfirma i Sandefjord

Vi utfører en rekke type malertjenester. Vi har over 25 års erfaring med utvendig og innvendig rehabilitering.

Gratis befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Gratis befaring