Innvendig maling

På tide å fornye hjemmet?

Fin maling i rommene i huset gjør alt finere. Vi ønsker å bidra til at ditt hus blir ditt hjem med riktige farger som passer akkurat dine ønsker.

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Fra idé til ferdig resultat

Vi tar på oss alt av oppdrag innen innvending maling i Sandefjord og omegn. Innvendig malerarbeid kan være mye. En enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Men før vi starter malerarbeidet kreves det ofte et forarbeid som kan gjøre den store forskjeller på det endelige resultatet.

«Malerarbeid kan alle»

Mange tror at de kan male innvendig, men det er tross alt et fag som krever mange års utdannelse. For å oppnå ett varig og pent resultat er det derfor viktig at fatutlærte malere tar jobben.

Vet du for eksempel hvor mye maling du skal bruke på penselen eller rullen, for at din malerjobb skal bli best mulig? Malerfirma Bjørvik & Haugen AS har utført malerarbeider i mange år. Vi gjør det riktige forarbeidet og har alltid det riktige utstyret for maling innvendig hos deg.

Forarbeid

Gode resultater starter med godt forarbeid. Vi utfører grunnarbeidet slik at du er garantert et godt sluttresultat.

Sparkling

Med over 25 år i bransjen har vi lang erfaring av sparkling og vet hva som må til for å oppnå et godt sluttresultat!

Gratis befaring

Ønsker du pris på en jobb? Kontakt oss så kommer gjerne på en gratis, uforpliktende befaring!

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad.

Malerfirma i Sandefjord

Vi utfører en rekke type malertjenester. Vi har over 25 års erfaring med utvendig og innvendig rehabilitering.

Gratis befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Gratis befaring