Flislegging

Flislegging og våtrom

Vi tar alle typer arbeider innenfor flislegging og våtrom! Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi komplette bad med dokumentasjon på alle arbeider.

Vi leverer et nøkkelferdig, komplett våtrom og dere trenger kun forholde dere til oss, da vi har faste samarbeidspartnere innen helsveiset gulvmembran, rørlegger, elektriker og maler. Vi leverer dokumentasjon etter utført arbeid!

Vi kommer gjerne på gratis befaring!

På befaringen går vi sammen igjennom og noterer deres ønsker og eventuelle endringer fra dagens løsning. Det kan være at du for eksempel ønsker å gjøre badet større, dele opp romet i flere seksjoner for bad og vaskeromsdel eller dele rommet i to.

Ingen jobber er for store, ingen er for små

Ønsker du å få flislagt over kjøkkenbenken? I gangen? eller badet? Vi tar på oss alle type oppdrag. Det er mye som kan flislegges og det er bare fantasien og kreativiteten som setter stopp! Ta kontakt om dine ønsker og tanker så finner vi sammen en løsning!

Flislegging

Kontakt oss for flislegging

(+47) 33 47 91 10

Når det skal flislegges er det mye å ta hensyn til, og alle disse oppgavene og reglene kan vi, så slipper du å tenke på det.

Malerfirma i Sandefjord

Vi utfører en rekke type malertjenester. Vi har over 25 års erfaring med utvendig og innvendig rehabilitering.

Gratis befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Gratis befaring