Utvendig maling

Innbydende og beskyttelse

En flott malt fasade på huset ditt gir et innbydende inntrykk for både besøkende og forbipasserende. Vi vet hva som er viktig i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet.

Med riktig og profesjonelt utført malerarbeid kan du forlenge livet til fasaden din med mange år og spare deg for ganske mye, både når det gjelder penger og større vedlikeholdsarbeider.

Sånn maler du huset - steg for steg

1. Rydde og dekke til

Det er viktig å rudde før du starter arbeidet. Rydd bort møbler og andre gjenstander som står nær fasaden. Dekk vinduer, blomster og andre ting du ikke kan flytte.

2. Vask fasaden

Ja, det er viktig at du vasker fasaden med kraftvask før du maler! Når du vasker husveggen fjerner du svertesopp, alger, trafikkstøv og pollen og gir bedre bedre feste for malingen.

3. Skrape og reparere

Før du maler skal veggen være ren, fast og tørr! Det er viktig å ha et godt underlag og derfor lurt å gå over fasaden for å kartlegge skader, blærer og bobler før du skraper. 

4. Grunne

Alle flater hvor det er bart treverk fra skraping, reparasjon og lignende skal grunnes for å sikre at treverket er beskyttet og at den nye malingen sitter godt.

5. Male

Nå er det endelig på tide å male huset! Mal hele fasaden inkludert flatene du grunnet. Ta mye maling i penselen eller rullen og la malingen tørke før du maler siste laget!

6. Rydde

Når fasaden er malt bør du ta vare på utstyr og rester, dette kan brukes til neste gang! Før malingen tørker bør du også fjerne maskingstape hvis du brukt det!

Fasade

Ser du etter maler i Sandefjord og omegn?

Vi har over 25 års erfaring med både innvendig og utvendig maling, samt fasaderehabilitering.

Enten du trenger bistand til innvendig eller utvendig malerarbeid som privatperson eller bedrift, står vi klar til å hjelpe deg med faglig rådgivning og utførelse av oppdrag.

Det lønner seg å ansette en malermester

Dersom du vurderer male fasaden, er det lurt å bruke en profesjonell maler. Du vil da være sikker på at arbeidet blir utført riktig.

Når det utføres utvendig maling må man bruke riktig type maling, samt ta hensyn til underlaget. Hvert underlag krever ulik forbehandling, og ikke minst riktig valg av maling og utstyr.

Det koster kanskje litt ekstra å ansette en malermester, men garantien og ekspertisen en malermester sitter inne med, vil spare deg for penger i det lange løp.

Rådgivning

Vi kommer med råd om hvilke typer maling som er best egnet for fasaden og forhold.

Kompetanse

Hos oss kan du være trygg på at jobben blir utført med kvalitet og riktig med riktig kunnskap.

Effektivitet

Vi har tilgang til profesjonelle utstyr og med over 25 år i bransjen jobber raskt og effektivt

Malerfirma i Sandefjord

Vi utfører en rekke type malertjenester. Vi har over 25 års erfaring med utvendig og innvendig rehabilitering.

Gratis befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Gratis befaring